17Track

Deri tani kemi gjurmuar {0} numra.

Agjensit? Transportuese E-Commerce q? kryesojn?

海南4十1平台 www.ikr4a.cn Caktoni agjensin? transportuese p?rkat?se p?r t? marr? informacion m? t? plot? dhe m? t? sakt? mbi gjurmimin.

Na mbani n? duart tuaja

Aplikacioni smart one-stop ku ju mund t? gjurmoni ?do gj? nj?koh?sisht. Informohuni gjithmon? online p?r statusin e d?rges?s tuaj p?rpara se ajo t? mb?rrij?.

Shkarko falas

stand by

download

?far? B?jm? Ne

Mund?sojm? sh?rbime gjurmuese t? shpejta dhe t? sakta t? bazuara n? analitikat inteligjente t? t? dh?nave t? m?dha.

 • Integrojm?

  Duke filluar nga vet?m disa dhjetra agjenci postare, integruam me qindra ofrues logjistike nd?rkufitar?. U zgjeruam n? platform?n e sh?rbimit gjurmues m? t? madhe n? bot?.

 • Mb?shtetim

  Megjith?se 17TRACK ?sht? falas p?r p?rdorim, ne ua kushtojm? vetet tona p?rdorues?ve t? rinj p?r t'u siguruar atyre mb?shtetjen m? profesionale.

 • P?rshpejtojm?

  T? gjith? s? bashku, po b?jm? vazhdimisht p?rmir?sime dhe po e p?rshtatim faqen ton? vet?m p?r t'ju kursyer koh?n q? ju duhet p?r gjurmimin tuaj.

 • Shp?rndajm?

  Shtrirja e mbulimit ton? global ?sht? rreth 98.99% dhe ne gjurmojm? mbi 15 milion numra ?do muaj. Ne ndajm? nj? sasi t? madhe t? dh?nash p?r prirjet dhe kuptueshm?rit? e logjistikave globale e-commerce.

Shiko m? shum? >>
bigdata

Analitikat globale t? t? dh?nave E-Commerce

Vizualizimi i t? dh?nave
Analizat periodike dhe inteligjente t? logjistikave, si dhe analizat multi-dimensionale t? t? dh?nave jan? t? prezantuara n? grafik? t? pasur.
Analiza e periudh?s s? dor?zimit
Analitikat e periudh?s s? dor?zimit t? logjistikave globale ndihmojn? shum? kanalet e logjistik?s.
Shiko m? shum? >>

Krijoni nj? llogari

Njoftime t? p?rdit?suara p?r statusin e pakos n? cdo koh?.

Fillo

Mund?son sinkronizimin e informacionit t? gjurmimit nd?rmjet pajisjeve t? ndryshme n? cdo vend dhe koh?.

229| 90| 760| 754| 974| 158| 106| 846| 755| 756|